Διαφήμιση

ΕΙΣΟΔΗΜΑ INTERNET

ΕΙΣΟΔΗΜΑ INTERNET
Greece
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Website
Contact Person: Sotiris D. Karoutsos
Phone: 2105063735
Fax: 2105063735

Ευκαιρίες εισοδήματος μέσω συνδυασμού Δικτυακού Μάρκετινγκ-Διαφήμισης.

 Γειά σας. Σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα θα σας δείξουμε έναν από τους πολλούς και προσφιλείς τρόπους να βγάλετε χρήματα από το Διαδίκτυο μέσω ενός κατάλληλου συνδυασμού on-line δικτυακού Μάρκετινγκ(όχι κάτι το δύσκολο, είναι πολύ απλό), ιστοσελίδων, διαφήμισης κατάλληλης και στοχευμένης, ηλεκτρονικών εργαλείων on-line δικτυακού μάρκετινγκ, και φυσικά της συνεργασίας με τις κατάλληλες σωστές, έμπειρες, αξιόπιστες, όπως και καταξιωμένες εταιρείες του χώρου με τις οποίες και συνεργαζόμαστε. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλήξετε να βγάζετε χρήματα από το Internet από το δικό σας χώρο εύκολα και σχετικά γρήγορα. 
     
Εδώ όμως θα θέλαμε λίγο την προσοχή σας. Όταν λέμε ότι βγάζουμε ένα εισόδημα από το Ίντερνετ ξεκαθαρίζουμε δύο πράγματα:
  1) Δεν πρόκειται για κάποιας μορφής επένδυση.       
          Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι δεν επενδύουμε χρήματα με την μορφή που κάνουμε μία επένδυση στο χρηματιστήριο αγοράζοντας κάποιες μετοχές τις οποίες μπορούμε να τις πουλήσουμε αποκομίζοντας υπεραξία, ή να παίρνουμε κάποιο μέρισμα.
     Συνεργαζόμενοι με τις εταιρείες που θα δούμε στη συνέχεια, εργαζόμαστε μεθοδικά και συντονισμένα, από τον δικό μας άνετο χώρο βέβαια, μεγαλώνοντας συνεχώς την δουλειά μας(αν επιθυμούμε βέβαια να μεγαλώσουμε και το εισόδημά μας). Αλλά πάντως εργαζόμαστε, και ότι κερδίζουμε το κερδίζουμε με την προσπάθειά μας και με την στρατηγική που θα χαράξουμε και την ανάπτυξη που θα πετύχουμε.
  2) Δεν πρόκειται για μισθωτή και εξαρτημένη εργασία η οποία θα μας δώσει έναν σταθερό μισθό με τον τρόπο τουλάχιστον που γνωρίζουμε σαν εργαζόμενοι κατά την διάρκεια του μέχρι τώρα εργασιακού μας βίου. 
      Εδώ εργαζόμαστε μεν, αλλά σαν ελεύθεροι επαγγελματίες πράγμα το οποίο σημαίνει τα παρακάτω:   
             - Δεν πληρωνόμαστε με μισθό αλλά πληρωνόμαστε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες με κάποιες καλές αμοιβές και κέρδη για την  επιχείρηση που αναπτύσουμε  καθώς και με προμήθειες.
             - Εργαζόμαστε όποτε και όσο θέλουμε και με σύστημα, χωρίς να έχουμε κάποιο αφεντικό ή κάποιον προϊστάμενο ή διευθυντή πάνω από το κεφάλι μας(ουσιαστικά δεν δουλεύουμε, αλλά <<χτίζουμε>> την δική μας επιχείρηση στο Ίντερνετ)!
         Αυτά τα οποία αναφέραμε παραπάνω είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει οι υποψήφιοι συνεργάτες να τα κατανοήσουν καλά διότι με την μέχρι τώρα εμπειρία μας μπορούμε να πούμε ότι δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στο παρελθόν, όταν υποψήφιοι συνεργάτες οι οποίοι καλόπιστα βέβαια απαντούσαν σε κάποια αγγελία από το Ίντερνετ ή από οπουδήποτε αλλού, ή από κάποιο site ή εφημερίδα, ρωτούσαν συνεχώς και επίμονα.......ποιές έιναι οι αποδοχές!!! Γι' αυτό και στις νέες αγγελίες που βάζουμε σαν ομάδα είτε στο Ίντερνετ είτε σε κάποιες εφημερίδες, τονίζουμε ότι εργαζόμαστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες.
        Για να το εξηγήσουμε με απλά λόγια λοιπόν ώστε να το καταλάβουν όλοι οι υποψήφιοι συνεργάτες, και γενικώς το κοινό το οποίο θα ενδιαφερθεί για την ευκαιρία αυτή, εδώ κυριολεκτικά <<χτίζουμε>> και αναπτύσουμε σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ(και το τονίζουμε αυτό) την δική μας επιχείρηση, μόνο που αυτή η επιχείρηση βρίσκεται στο διαδίκτυο και από εκεί αναπτύσσεται.
       Οπότε αυτός ο οποίος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, ή αυτός ο οποίος θέλει ντε και καλά ένα μισθό, ας πάει για μεροκάματο.... Ο κάθε ένας από εμάς είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του.
             Αφού λοιπόν κάναμε αυτήν την εισαγωγή ας προχωρήσουμε τώρα στην εξέταση των εταιρικών σχημάτων και των προγραμμάτων που αναπτύσσουν, δηλαδή ουσιαστικά των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.
        ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ!!! Κάποια από τα μενού-ενότητες των επόμενων ενοτήτων έχουν ''υποενότητες'' από κάτω, ισχύουν όμως και τα πλαίσια των ίδιων των ενοτήτων τα οποία είναι ενεργά. Αυτό για να μην χάσει ο αναγνώστης την σειρά των ενοτήτων.Οπότε πριν πάμε στις υποενότητες που βρί-
σκονται από κάτω, πηγαίνουμε πρώτα και διαβάζουμε τις κυρίως ενότητες(με κλίκ ''επάνω'' στην ίδια την  ενότητα), διότι και οι κυρίως ενότητες έχουν περιεχόμενο και ξεκινάμε από εκεί...


  
RSS Feeds